Előfizetői tartalom

Magyar adatok miatt izgulhatunk a héten

Portfolio
Ezen a héten külföldről sokkal kevesebb adat érkezik, mint ahogy az elmúlt napokban megszokhattuk. Amire érdemes figyelni, az a Fed legutóbbi kamatmeghatározó ülésének jegyzőkönyve és a japán jegybank kamatmeghatározó ülése. A hazai naptárban több fontos esemény szerepel. Napvilágot látnak a júniusi államháztartási és inflációs adatok.

Itthon elsőként a júniusi államháztartási adatok látnak napvilágot. Májusban 30,8 milliárdos volt a hiány. A részletes adatok szerint időarányosan valóban kevés pénzügyi tranzakciós illetékbevétel folyt be a költségvetésbe, 109 milliárd helyett mindössze 52 milliárd forint. A Nemzetgazdasági Minisztérium költségvetésért felelős helyettes államtitkára a Portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés