Előfizetői tartalom

Mára kevésbé pesszimista a francia feldolgozóipar

Portfolio
A felülvizsgált adatok szerint a francia feldolgozóipari szereplők többsége továbbra is pesszimista júniusban, ugyanakkor a kilátások megítélése javult. A feldolgozóipari beszerzési menedzser index értéke 46,4 pontról 48,4 pontra emelkedett májusról júniusra, ami az előzetes adatok alapján kialakított konszenzusnak megfelelő (+0,1 pont) és 16 havi csúcsnak számít.

Az adatok szerint májushoz képest javult a kilátások megítélése, bár továbbra is pesszimizmusról beszélhetünk a francia szektor kapcsán. Májusban a feldolgozóipari beszerzési menedzser index értéke 46,4 pont volt, amihez képest a júniusi adatok a kilátások javulását tükrözi. A beszerzési menedzser index 50 pontos értéke jelzi a szektor stagnálását, a felette lévő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés