Előfizetői tartalom

Holnap kiderülhet, meddig megy el a jegybank

Portfolio
Hazai szempontból a hét legfontosabb eseménye a monetáris tanács holnapi kamatmeghatározó ülése, de friss adatokból sem lesz hiány. Többek között napvilágot látnak a friss foglalkoztatottsági, munkaerőpiaci, és fizetési mérleg statisztikák. Az Egyesült Államokból friss ingatlanpiaci adatokra és konjunktúramutatókra számíthatunk, az eurózónában pedig Németországra lehet érdemes figyelni.

Holnap tartja soron következő kamatmeghatározó ülését a monetáris tanács. A Portfolio.hu által megkérdezett szakértők egyöntetűen úgy vélik, hogy újabb negyed százalékponttal, 4,25 százalékra mérsékli az irányadó ráta szintjét a jegybank. A piac azonban egyre inkább jelzést vár arról, meddig tart még a kamatcsökkentés, miközben pedig a Fed eszközvásárlási programjának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés