Előfizetői tartalom

Fél év után végre pont kerülhet a szabadságszámítási ügy végére

MTI
|
Portfolio
Egy héten belül másodjára tart ülést az Országgyűlés pénteken. A képviselők a hétfői és keddi ülésnapok után ezúttal is hosszasan szavazhatnak, azonban várhatóan csak egy javaslatot öntenek végső formába, eltörölve azt az év elején hozott szabályozást, amely bizonyos hónapokban keresetcsökkenést okozott a szabadságon lévő munkavállalóknak.

A Ház ülése reggel 9 óra 30 perckor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, ezt követően az Országgyűlés határozathozatalokkal folytatja munkáját. A képviselők - az előzetes napirend alapján - egyetlen zárószavazást tartanak. Ebben a távolléti díj számításán javíthatnak egy év elején hozott módosítást felülírva, amely több hónapban is a szokásosnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés