Előfizetői tartalom

Régen volt ilyen hete Amerikának

Portfolio
Rendkívül üresnek mutatkozik az e heti naptár a tengerentúlon. Az Egyesült Államokban mindössze egyetlen szokásos heti gyakoriságú makrogazdasági adat jelenik meg, ezen kívül az európai és amerikai jegybankárok nyilatkozataira lesz érdemes figyelni. Idehaza viszont fontos adatok sora jön, amelyekből jelzést kaphatunk arra, vajon kifelé tart-e már a magyar gazdaság a recesszióból.

Idehaza számos fontos adat jelenik meg, különösen a hét második felében. Ezek az idei első negyedév utolsó fontos adatai még a GDP-adatok megjelenése előtt, amik arra adnak majd iránymutatást, miként alakult a magyar gazdaság első negyedéves teljesítménye, másképpen szólva, vajon kikerültünk-e a recesszióból az év elején. Időrendben haladva a heti első fontosabb adat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés