Előfizetői tartalom

Emelkedésbe kapcsolt az arany

Portfolio
Jelentős emelkedést mutat ma a mostanság sokat büntetett arany piaca, a nemesfém árfolyama több mint 30 dollárral került ma feljebb, ami 2% feletti felértékelődésnek felel meg. A mai erősödés felfelé korrekció lehet a közelmúlt esései után, de a laza monetáris politika ígérete is felfelé segíti az arany árfolyamát.

Messze van még attól az arany árfolyama, hogy ledolgozza azt a komoly esést, amit áprilisban mutatott, amikor az 1600 dollár körüli szintekről csaknem 1300 dollárig esett az árfolyam. Viszont ma jelentősebb felfelé korrekciót mutat a nemesfém, több mint 30 dollárral emelkedett az árfolyam, ami 2% feletti pluszt jelent. Jelenleg 1454 dolláron jár a júniusi határidős árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés