Előfizetői tartalom

Jóval kevesebbet költöttünk cigire és alkoholra

MTI
A magyar háztartások fogyasztási kiadásai havonta fejenként 65 790 forintra rúgtak tavaly, ez a 2011. évinél 2,1 százalékkal alacsonyabb. A háztartások a kiadásaiknak több mint a felét lakásfenntartásra, háztartási energiára és élelmiszerre költötték - áll a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai tükör című szerdai kiadványában.

Az előzetes adatok alapján a háztartások élelmiszer-fogyasztása 0,6 százalékkal mérséklődött 2012-ben. A lakásfenntartásra és háztartási energiára fordított kiadások - amelyek az összkiadás több mint 27 százalékát teszik ki - reálértéken 1,3 százalékkal mérséklődtek. A ruházat és lábbeli, valamint az egyéb termékek és szolgáltatások fogyasztásának volumene...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés