Előfizetői tartalom

Megszakadhat a benzin jó sorozata

Portfolio
A hét második felét stagnálással, érdemi elmozdulás nélkül mozogtak a finomított termékárak, így ismét legfeljebb a forint erősödése szolgálhatna az autósok örömére. Az árcsökkentésben azonban korántsem lehetünk biztosak, hiszen már a múlt héten is csupán a forint mozgása miatt kellett volna mérsékelten árat csökkenteni a MOL-nak ez azonban elmaradt. A dízel és a benzin esetén is legfeljebb 2-3 forintos árcsökkenés képzelhető el meglepetést azonban az árak szinten tartása sem okozna.

Alig változott a Brent árfolyama a hét második felében, a fekete arany árfolyama a 100 dolláros szint alatt cserélt gazdát a világpiacon. A több havi mélyponton lévő nyersanyag ára kapcsán megszólaló szakértők hosszabb távon nem várnak tartósan 100 dollár alatti árakat, mivel ez több ország költségvetési egyensúlyában már zavarokat okozna.A finomított termékárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés