Előfizetői tartalom

Spekulációkra emelkedik az olajár?

Portfolio
Hónapok óta tartó lejtmenetben van az olaj árfolyama, melyben most némi korrekció figyelhető meg, a Brent árfolyama a tegnapi emelkedést követően ma tovább erősödik, közel 1%-os pluszban, 100 dollár környékén mozog. Az emelkedést az is segíthette, hogy a piacokon spekuláció indult el azzal kapcsolatban, hogy az OPEC a csökkenő olajárak miatt rendkívüli ülést tarthat. A szervezet illetékesei azonban ezt ma cáfolták.

Spekulációkra emelkedik az olaj? Emelkedés mutatkozik az olaj piacán, a Brent típusú kőolaj júliusi határidőre vonatkozó árfolyama 100 dollár környékén mozog, közel 1%-os pluszban. Mindez persze az árfolyam grafikonon alig észrevehető, az olaj ugyanis hónapok óta masszív lejtmenetben van.Az emelkedésben az is közrejátszhat, hogy a piacokon olyan spekulációk indultak meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés