Előfizetői tartalom

400 forint közelébe eshet a benzinár

Portfolio
Tovább szakadtak a finomított termékárak a hét első felében, ráadásul a forint erősödése is az autósok örömére szolgálhat. A fentiek alapján ma ismét jelentős üzemanyagár-csökkentést jelenthet be a MOL, mely péntek nulla órától lépne életbe. A dízel és a benzin esetén is 8-9 forintos árcsökkentés következhet, de a MOL korábbi gyakorlata alapján akár ennél mérsékeltebb csökkentés sem okozna meglepetést.

Tovább esett a Brent árfolyama a héten, a fekete arany már a 100 dolláros szintek alatt cserélt gazdát a világpiacon. Az európai gazdasági kilátásokkal kapcsolatban továbbra is kedvezőtlen hírek érkeztek, emellett az utóbbi napokban szinte mindent, különösen a nyersanyagokat adtak a befektetők.A finomított termékárak dollárban mért jegyzésárai az olajhoz hasonlóan jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés