Előfizetői tartalom

Közel a megállapodás Olaszországban?

MTI
A kormányalakításról tanácskozott pénteken az 5 Csillag Mozgalom (M5S) alapítója, Beppe Grillo a civil mozgalom parlamenti tagjaival. Olyan hírek is megjelentek, amelyek szerint szakadhat Grillo pártja, egy részük támogatná a balközép koalíciót. Közben Berlusconi jelezte, támogatja a koalíciót Bersaniékkal, az újabb választást "végső megoldásnak nevezte.

Az M5S összesen 163 szenátora és képviselője titkos helyen, a sajtótól távol akart összeülni. Bérelt autóbusszal hagyták el Rómát, de az autókon és motorokon őket követő újságírókat nem sikerült lerázni. A Grillóval tartott megbeszélésen a mozgalom stratégiáját egyeztették a kormányalakítással kapcsolatban, miután sajtóértesülések szerint az M5S 30 parlamenti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés