Előfizetői tartalom

Nem készül újabb kiigazító csomag, egyelőre

Portfolio
Az elmúlt napokban számos, az idei költségvetésre leselkedő kockázat vált nyilvánvalóvá. Ezek egyike az elektronikus útdíj júliusi bevezetésének csúszása, ám a Nemzetgazdasági Minisztérium a keddi online tájékoztatón is hangsúlyozta, hogy nincs veszélyben a 75 milliárd forintos bevétel realizálása. Banai Péter kiemelte, hogy az idei költségvetés 400 milliárd forintnyi extra tartalékot tartalmaz, ami elég a kockázatok kivédésére.

Azon kérdésünkre, hogy a legutóbbi hírek után a minisztérium mekkora e-útdíj bevétellel kalkulál az idei évre, Banai Péter azt válaszolta, hogy "a szaktárca (NFM) álláspontja szerint nincs veszélyben az útdíjból származó bevételek realizálása".Kapcsolódó cikkünk2013.01.19Elbukott az elektronikus útdíj-tender - Megszólalt a Getronics2013.01.21A kormány szerint idén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés