Előfizetői tartalom

A 400-as álomhatárt ostromolhatja a benzin

Portfolio
A mögöttünk álló héten sem láthattunk érdemi elmozdulást a finomított termékárak jegyzésében, most azonban a forint mozgása az autósok örömére szolgált, hiszen az elmúlt heti átlagos szinthez képest már az üzemanyagárakban is várhatóan lecsapódó erősödést figyelhettünk meg. A dízel esetén már harmadik egymást követő héten maradhat változatlan az ár, míg a benzin esetén akár 4 forintos csökkenés sem elképzelhetetlen.

Erősen kezdte a hetet a Brent azonban a lendület hamar alábbhagyott, így igazán komoly rali nem tudott kialakulni a héten a fekete arany árfolyamának piacán. A csonka amerikai hét és a lukas makronaptár ellenére inkább jó makroadatok láttak napvilágot a hét során, eközben viszont csökkent a fenyegetettség a közel-keleti konfliktus elharapódzásával kapcsolatban, nem volt tehát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés