Előfizetői tartalom

Nem félnek a 2013-as recessziótól Matolcsyék (2.)

Portfolio
A jelenlegi tervek szerint december közepére lesz elfogadott költségvetése az országnak, miután a 2013-as büdzsét érintő, az elmúlt hónapok döntéseit egybefogó módosító indítványok az államháztartási törvény rendelkezései szerint kerülnek benyújtásra - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) költségvetésért felelős helyettes államtitkára egy csütörtöki online tájékoztatón.

Arra az újságírói kérdésre, hogy 2012-ben mekkora bankadóbevétellel számol a kormány, Banai Péter Benő azt felelte, hogy eddig 101 milliárd forintot írtak le a bankok a pénzügyi szervezetek különadójából, így 2012-ben mintegy 80 milliárd forint bevétellel számol a kormány. 2013-ban mintegy 144 milliárd forint a pénzügyi szervezetek különadójából tervezett bevétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés