Előfizetői tartalom

Reagált az NGM: a Bizottság nyitott kapukat dönget

Portfolio
Szerdán az Európai Bizottság a második szakaszába léptette a Magyarország ellen folyó kötelezettségszegési eljárást a távközlési különadó (telekomadó), a kiskereskedelmi különadó és az étkezési utalványok ügyében. A Bizottság többek között arra szólította fel a kormányt, hogy módosítsa a különadókat. Ha ezt nem teszi meg a megadott határidőn belül, akkor Magyarország ezekben az ügyekben is az Európai Bíróság előtt találhatja magát. Frissítés: koraeste reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Magyar ügyek is a listán Az Európai Bizottság szerdán nyilvánosságra hozta a kötelezettségszegési eljárásokra vonatkozó novemberi döntéseit. Négy Magyarország ellen zajló kötelezettségszegési eljárást léptetett a második fázisba, vagyis indoklással ellátott véleményt küldött a magyar kormánynak, konkrét határidőket megszabva a válaszadásra: telekomadó, kiskereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés