Előfizetői tartalom

Kedden nyújtják be a munkahelyvédelmi programot

Portfolio
A kormány kedden benyújtja az Országgyűlésnek a 300 milliárd forintos munkahelyvédelmi programot az adótörvényeket módosító javaslat keretében - jelentette be Balog Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adóügyekért felelős helyettes államtitkára kedden, a Vállalkozásfejlesztési Tanács ülését követő tájékoztatón.

A munkahelyvédelmi csomag benyújtását követően megkezdődik a program részleteinek egyeztetése az érdekképviseletekkel, s az egyeztetések után ősszel, feltehetően szeptemberben fogadhatja el a módosított törvényeket a parlament - mondta Balog Ádám. Jelezte, hogy a csomag forrásait mindenképpen megteremti a kormány. A munkahelyvédelmi program keretében egyeztetni kell a jövő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés