Előfizetői tartalom

Alkotmánybírósági aggályok miatt szavazták le a dugódíjat

Portfolio
Egy korábbi alkotmánybírósági döntés alapján aggályokat fogalmazott meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a dugódíj jelenlegi koncepciójával szemben. Az Index információi szerint a Fidesz és a KDNP képviselői pénteken ezért szavazták le az erről szóló kormányzati indítványt. A kormány azt szeretné, ha jövő nyártól bevezetnék a fővárosban a dugódíjat, a főváros egyelőre vizsgálja a kérdést.

Alkotmányossági aggályok miatt szavazta le pénteken az Országgyűlés a dugódíj bevezetéséről szóló kormánypárti javaslatot - mondta hétfőn az Indexnek György István főpolgármester-helyettes. György, aki tagja a Fidesz parlamenti frakciójának is, azt mondta: az aggályokat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fogalmazta meg a kormánypárti frakcióknak megküldött levelében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés