Előfizetői tartalom

Éjjel-nappal dolgozni kell Matolcsy minisztériumában

Portfolio
Az európai válság mélyülése miatt az alapvető cél a magyarországi munkahelyek megvédése - nyilatkozta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a HírTV Rájátszás című kedd esti műsorában. A kormánypárti képviselő azt is elmondta, hogy a nemzetgazdasági minisztériumban éjjel-nappal dolgoznak, mert a miniszterelnök rövid határidőt szabott meg. Az első részleteket (legalábbis a csomag költségvetési hatását) a korábban említett szerda helyett csütörtök hozzák nyilvánosságra.

Az európai pénzügyi válság mélyül és nem a megoldás felé halad. Spanyolország megrengetheti a pénzpiacokat - indokolta a Fidesz munkahelyvédő javaslatainak szükségességét a kormánypárti politikus. Ezért javasoljuk azt, hogy a kormány munkahelyeket védő intézkedéseket vezessen be a 25 évnél fiatalabbak, az 55 évnél idősebbek, a képesítéssel nem rendelkező és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés