Előfizetői tartalom

A magyarok többsége nem áldozna fizetéséből az állásáért

MTI
Magyarországon a munkavállalóknak csak 27 százaléka vállalna anyagi áldozatot azért, hogy a munkahelye elkerülje a létszámleépítést. Fizetésének csökkentését abban az esetben is csak 36 százalék fogadná el, ha ezzel a saját állását mentené meg - derül ki a Randstad kutatásából. A spanyolok és a görögök fele beáldozná a fizetése egy részét a munkahelyéért.

A 32 országban elvégzett felmérés adatai szerint a spanyolok vagy a görögök több mint fele feláldozná a fizetése egy részét, ha ezzel megmenthetné a munkahelyét. A Randstad hétfői közleménye szerint azokban az országokban, ahol több munkavállaló szerint nehezedik pénzügyi nyomás a munkáltatókra, a megkérdezettek általában nagyobb arányban vállalnák a fizetéscsökkentést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés