Előfizetői tartalom

IMF-ügy: ez vár ránk a következő hetekben

Portfolio
Az elmúlt napok fejleményei tükrében elérhető közelségbe került az IMF-tárgyalások megkezdése. Piaci elemzők ugyanis nagyon valószínűnek tartják, hogy a héten beterjesztendő és várhatóan a jövő héten megszavazott új MNB-törvény módosítás megfelelhet a nemzetközi szervezeteknek. Figyelmeztetnek azonban, hogy ezzel egy hosszúnak ígérkező tárgyalási folyamat vette kezdetét és csak az év utolsó negyedében születhet meg a végleges megállapodás.

Az elmúlt egy hétben új fejezetet nyitott kommunikációs fronton a kormány az IMF-tárgyalások ügyében. A kijelentésekkel alaposan feltüzelték a piaci várakozásokat. Amit tudunk: - a héten benyújtja a kormány az MNB-törvény teljesen új, véglegesnek szánt verzióját (a korábbi változatot visszavonták) - a módosítóról sürgős eljárásban a házszabálytól való eltéréssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés