Előfizetői tartalom

Beborul felettünk az ég az új adók miatt

Portfolio
Mostanra világossá vált, hogy a szolgáltatók heves tiltakozása ellenére a kormány tartósan fennmaradó adókkal helyettesíti a 2010-ben kivetett válságadókat. A Reuters hírügynökségnek nyilatkozó uniós források szerint az új adók csapást jelentenek az épp most visszatérő befektetői bizalomra, mert nem segítik a költségvetési politika kiszámíthatóságát.

Átmenetiből tartós Amikor Magyarország két évvel ezelőtt kivetette a bankokat és más szektorokat sújtó válságadókat azzal csillapította a kedélyeket, hogy azok átmenetiek lesznek. Most azonban az átfazonírozott terhek megérkeztek, és ezzel a kormány azt kockáztatja, hogy romlik Magyarország befektetői megítélése - írja a Reuters hírügynökség. romlik Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés