Előfizetői tartalom

Éjszaka vitáznak az új adóról a Parlamentben - Reagált az NGM

Portfolio
Miután a kormány rendkívül rövid idő alatt le akarja zavarni a telefonadó bevezetését, ezért felpörögtek az új adóval kapcsolatos események. Hétfőn a Parlament kormánypárti többsége elfogadta az előterjesztést, hogy a képviselők már ma kezdjék el tárgyalni a javaslatot. Ezért várhatóan hajnalig tarthat a hétfői ülés. Közben az is kiderült, hogy a Nemzetgazdasági Minisztériumban 6-7 milliárd forinttal kisebb bevételt várnak éves szinten az új adótól a kedvezmények miatt. A telefontársaságok pedig kiakadtak egy apró, de számukra sokba kerülő változtatáson, az NGM ezt sem hagyta szó nélkül.

Indulhat a vita Hétfőn ülésezett a Parlament számvevőszéki és költségvetési bizottsága, ahol a kormánypárti képviselők általános vitára alkalmasnak találták a telefonadóról szóló törvénytervezetet. Balog Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adóügyekért felelős helyettes államtitkára az ülésen az MTI tudósítása szerint megismételte a javaslat részleteit:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés