Előfizetői tartalom

Csak 10 perc után kezdenék számítani a telefonadót

Portfolio
Jelentősen módosított a telefon adó feltételein a kormány - közölte Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a szerdai frakcióülést követően. A percenként 2 forintos telefonadó az új tervek szerint csak 10 perc után lépne életbe, és egy személy esetében havonta legfeljebb 700 forintot tehet ki - írja az Origo.

Változott a telefonadóval kapcsolatos kormányzati terv - mondta Matolcsy György a mai frakcióülést követően. Az új tervek szerint a telefonadót csak 10 perces beszélgetés után kellene fizetni júliustól. A korábbi tervezet szerint még minden egyes perc és SMS után 2 forintos adó terhelte volna a telefonálókat. A 10 perces változtatást a nemzetgazdasági miniszter az idős családtagokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés