Előfizetői tartalom

Zúgolódnak a kormánypártok Matolcsyék adóötletein

Portfolio
A Fidesz után a KDNP is arra szólítja fel a kormányt, hogy a telefonadó és a pénzügyi tranzakciós adó bevezetésekor legyen tekintettel egyes társadalmi rétegekre. A kisebbik kormánypárt az esetleges mentességet hozza fel a rászorulók érdekében felszólalva és a Nemzetgazdasági Minisztériumtól a részletek alapos kimunkálását várja.

Indokolt lehet a mentesség A Kereszténydemokrata Néppárt csütörtök délutáni közleménye hangsúlyozza, hogy a társadalom javát valóban szolgáló adónemek figyelembe kell, hogy vegyék a közösség tagjainak bizonyos szempontjait. A kisebbik kormánypárt ezt a konvergencia program keretében bejelentett telefonadó és pénzügyi tranzakciós adó kapcsán fogalmazta meg. A párt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés