FONTOS Maradandó sérüléseket szenvedett Robert Fico
 
Előfizetői tartalom

Még áprilisban tárgyalási időpontot kaphat a kormány

Portfolio
Elképzelhető az, hogy a jövő heti Orbán-Barroso találkozó nyomán még áprilisban időpontot kap a magyar kormány az EU/IMF hivatalos hiteltárgyalások megkezdésére és a megállapodás "akár nyár elejére, június végére meg is születhet" - írja a hvg.hu egy magas rangú brüsszeli bizottsági tisztviselőre hivatkozva.

Nem biztos, hogy összekötik A lap arra emlékeztet, hogy könnyen előfordulhat: újabb kötelezettségszegési eljárások indulnak Magyarország ellen az igazságszolgáltatási reformmal kapcsolatban, és megjegyzi: a Bizottságban általános álláspont, hogy minden egyes vitás ügyet kivizsgálnak és végigvisznek.Kapcsolódó cikkünk2012.04.20Megvan, mit kérdez kedden Barroso Orbán Viktortól2012.04.21Itt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés