Előfizetői tartalom

Teljesebb piacnyitást szorgalmaz az Európai Bizottság

Portfolio
Hatékonyabb nemzeti foglalkoztatáspolitikákat, belső rugalmasságot, az európai munkaerőpiac teljesebb például a Bulgáriából és Romániából érkező munkavállalókkal szembeni megnyitását, hordozható nyugdíjjogosultságot szeretne az Európai Bizottság. A környezetbarát gazdaság, az egészségügyi és új technológiai ágazatok felé kell fordulni.

Az európai foglalkoztatottság javítása, a rekord magas munkanélküliség leküzdésére komplex javaslatcsomagot terjesztett be az Európai Bizottság. Az új csomag bemutatásakor Andor László, a foglalkoztatásért, a szociális ügyekért és a társadalmi befogadásért felelős biztos úgy fogalmazott: "a jelenlegi uniós munkanélküliség mértéke drámai és elfogadhatatlan." ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés