FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

IMF-tárgyalások: Vannak, akik nem dőltek be a kormány húzásának

Portfolio
A kormány az elmúlt napokban és hetekben minden erejével folyamatosan azt hangsúlyozza, hogy jól haladnak a nemzetközi hitelkeretről szóló hivatalos tárgyalások előkészítésével és az előfeltételek teljesítésével. Egyre több elemző kételkedik azonban ebben, mert nem látják a tényleges előrelépést, a nemzetközi szervezetek felől nem érkeztek eddig pozitív hírek. Közben viszont a piacok türelme vészesen fogy és az előttünk álló hetekben olyan fontos események jönnek, amelyektől érdemi előrelépést várnak a befektetők. Különben újra büntetni fogják a magyar piacokat.

Fontos pontjaihoz érkezik a hivatalos hiteltárgyalásokat előkészítő, és előfeltételeket tartalmazó folyamat, de meglátásunk szerint ezek az események nem hoznak jelentős áttörést - írja Gárgyán Eszter, a Citigroup budapesti közgazdásza a magyar IMF-megállapodás kilátásairól keddi kommentárjában. Az Európai Központi Bank várhatóan ezen a héten hozza nyilvánosságra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés