Előfizetői tartalom

Százezreknek adtak munkát az okostelefonok

Portfolio
Az iPhone 2007-es megjelenése óta virágzik az okostelefonok, táblagépek, alkalmazások, és közösségi szolgáltatások iparága. Az újabbnál újabb technológia vívmányoknak köszönhetően jelenleg közel fél millió embernek ad munkát az iparág az Egyesült Államokban- derül ki Michael Mandel, a South Mountain Economics szakértőjének összeállításából. Ha a következő évek hasonlóan gyors fejlődést hoznak, tömegével jöhetnek létre az új állások.

Az innováció lehet a megoldás Egyre többeket foglalkoztat a kérdés, hogy mi oldhatja meg az amerikai gazdaság munkaerőpiaci problémáit (hiába bővül hónapok óta a foglalkoztatottság, a munkanélküliség továbbra is nagyon magas). Egyre nyilvánvalóbb, hogy az állam képtelen erre. Michael Mandel szerint az egyedüli megoldás az innováció. A South Mountain Economics elemzője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés