Előfizetői tartalom

Manpower: kevesebb munkáltató tervez elbocsátást

Portfolio
A magyarországi munkáltatók 17 százaléka tervez elbocsátást 2012 második negyedévében és 14 százaléka számol munkaerő felvétellel, a különbségből számított Manpower munkaerő-piaci mutató mínusz három százalékon áll, jelentősen javult az előző negyedévi negatív rekord után - közölte a Manpower munkaerő-piaci szolgáltató legfrissebb felmérése eredményét.

Az előző negyedéves felmérés szerint 2012 január-márciusra még a munkaadók 22 százaléka tervezett elbocsátást, és csak 8 százaléka számolt munkaerő felvétellel. A Manpower MTI-hez eljuttatott közleménye szerint több mint 770 magyarországi munkaadó megkérdezésével végezték a felmérést, amely reprezentatív. A válaszadók 66 százaléka nem tervez változtatást a létszámában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés