Előfizetői tartalom

545 kórházi ágynak már biztosan vége

Portfolio
Javában folyik az egészségügyi ellátórendszer átalakításának előkészítése. Több mint ötszáz kórházi ágyat szüntet meg a kormány a fővárosi központú egészségügyi térségekben - írja a Népszava szerdai számában a birtokába került tervezetre hivatkozva. Ellenzéki képviselők szerint "életveszélyes és szakmailag indokolhatatlan átalakításokat tervez" a kormány.

A napilap birtokába jutott tervezetből kiderül, hogy a kormány 545 aktív kórházi ágyat szüntetne meg a fővárosi központú három egészségügyi térségben. Havas Szófia, a fővárosi önkormányzat szakbizottságának MSZP-s alelnöke "szakmaiatlannak, irreálisnak, életveszélyesnek" nevezte az átalakítást. Példaként hozta fel, hogy a hatvani kórházban úgy szüntetik meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés