Előfizetői tartalom

Fejenként 2,5 millió forintért hozna létre új munkahelyeket az NGM

Portfolio
Új munkahelyeket létrehozó mikro-, kis- és középvállalkozások számára indít pályázatot a Nemzetgazdasági Minisztérium. A pályázók így új munkahelyenként összesen 2,5 millió Ft mértékű fajlagos támogatást igényelhetnek, amennyiben a beruházás például leghátrányosabb helyzetű kistérségben, településen valósul meg. A minisztérium szerint 5300-5500 új munkahelyet hozhatnak létre az erre szánt 10 milliárd forintból.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is indul pályázat a mikro-, kis- és középvállalkozások számára munkahelyteremtési céllal. A keretösszeg a tavalyi duplája, 10 milliárd forint a Foglalkoztatási Alapból. Azok a kiscégek nyerhetnek támogatást, amelyek a benyújtás időpontjában még nem kezdték el a beruházást, de 2012. november 30-ig befejezik, és beruházásaik keretében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés