Előfizetői tartalom

Heim: Ki kell állni az egykulcsos adórendszer mellett

Portfolio
Heim Péter közgazdász szerint Magyarországon ki kell állni az egykulcsos adórendszer mellett. Az adó költségvetési lyukat eredményező hatását a kiadási oldalon kell kompenzálni - tette hozzá. A banki forráskivonás, a hitelszűkítés folytatódhat, és tartós recesszióba süllyedhet az ország, ami azt eredményezné, hogy Magyarország a térségben végképp leszakad - vélekedett Várhegyi Éva, az MTI tudósítása szerint.

A Republikon Intézet "Magyar modell és esélyei" címmel rendezett konferencián csütörtökön Budapesten Heim Péter kifejtette: az egykulcsos adó költségvetési lyukat eredményező hatását a kiadási oldalon kell kompenzálni, ugyanakkor nem "fűnyíró-elven", hanem valódi, strukturális intézkedésekkel. Úgy vélekedett, hogy olyan gazdaságpolitikára van szükség, ahol pontosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés