FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Nem vonzó a fiatal orvosok számára a havi 100 ezer forintos pályázati pénz

Portfolio
Az augusztus 22-i határideig 99 szakorvos-jelölt és 11 szakgyógyszerész-jelölt jelentkezett az Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) Egészségügyért Felelős Államtitkárságának pályázatára, melynek keretében havi plusz 100 ezer forintot kapnának a fiatal orvosok. A keret 600 főre vonatkozott, ezért az államtitkárság kiszélesíti a pályázati lehetőséget. A Rezidensszövetséget nem lepte meg az érdeklődés alacsony foka.

A hétfőn záruló pályázati körben azok jelentkezhettek, akik az idén, augusztus 20-a előtt kapták meg az általános orvosi oklevelüket. (Ők a várható végzetteknek csak egy részét képezik.) Közülük ma délig - a ma éjfélig tartó határidő előtt - 99 szakorvos-jelölt és 11 szakgyógyszerész-jelölt adta be pályázatát az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés