Előfizetői tartalom

Több tízezren menekülhettek meg a rugalmas munkaadóknál

Portfolio
Az elmúlt öt év folyamatainak csak erős lökést adott a válság: a munkaerőpiac helyzete külső szabályozás nélkül is a rugalmas foglalkoztatási formák felé mozdult el. Ha a felszín alá nézünk, a kedvezőtlen alaphelyzeten túl, amit a magas munkanélküliség, alacsony foglalkoztatottság jelent, felfedezhetőek már olyan biztató fejlemények, amik jobb esélyt teremtenek arra, hogy a gazdasági helyzet javulásával a munkaerőpiac is könnyebben magára találjon.

Az ezredforduló óta nem dolgoztak ilyen kevesen, mint most Nem újdonság a tény, hogy a válság kitörése óta mintegy 150 ezren vesztették el állásukat Magyarországon. Az utóbbi fél évben pedig leginkább úgy tűnik, hogy a piac nem tudott a válság előtti állapotra sem visszatérni, a vállalkozások a gazdasági helyzet javulásával először termelékenységük javulását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés