Előfizetői tartalom

Kedvező lehetőség nyílik a nemzetközi továbbtanulásra

Portfolio
Az idén 25 éves IEDC szlovén intézet vállalja, hogy a nyertes pályázók - így a hazánkból sikerrel jelentkezők is - a fizetendő tandíj feléért vehetik igénybe nemzetközi MBA és egyéb szintű képzéseit a 2011-2012 tanévben. Az iskola a gazdasági fejlődés előmozdítása és a vezetőképzés támogatása céljából hozta létre a "25 év - 25 ország - 25 ösztöndíj" elnevezésű programját.

Az IEDC Bled School of Management - Közép-Kelet-Európa első menedzserképző intézete - idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Az iskola a gazdasági fejlődés előmozdítása és a vezetőképzés támogatása céljából hozta létre a "25 év - 25 ország - 25 ösztöndíj" elnevezésű programját, melynek keretében a nyertes pályázók - így a hazánkból sikerrel jelentkezők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés