Előfizetői tartalom

Szócska Miklós egyre bátrabban beszél a "hamburgeradóról"

Portfolio
Kényszerhelyzettel küzd az egészségügyi kormányzat, kevés a gazdasági mozgástér ahhoz, hogy rövid idő alatt jelentkezzenek az eredmények - derült ki Szócska Miklós egészségügyi államtitkár szavaiból, aki a Hírzerzőnek adott interjút. Az államtitkár nem említett konkrét kórházakat, amelyekre funkcióváltás vár, de elismerte, hogy lehetnek komoly érdekütközések.

"A gazdasági mozgásterem kevés ahhoz, hogy rövid idő alatt eredményt érjek el. Ez azonban az ország jelenlegi gazdasági teljesítőképességéből adódó kényszerhelyzet" - válaszolta az interjúban Szócska Miklós, aki az orvosi bérek rendezése kapcsán hangsúlyozta, hogy az egészségügyi vezetés nem törődik bele az alacsony fizetésekbe, dolgozik a megoldáson. Az egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés