Előfizetői tartalom

Andor László: nem kell egységes nyugdíjkorhatár

Portfolio
A német konzervatív napilap már a címben kiemelte: a foglalkoztatásért és a szociális ügyekért felelős, magyar uniós biztos szerint a szabadságok és a nyugdíjak rendezése az egyes államokra tartozik. A biztos nem támogatja a teljes körű gazdaságpolitikai harmonizálását Európában - fogalmazott az írás alcímében a lap.

A Die Weltnek Andor László kifejtette, hogy az euróövezeti tagállamok közül egyetlen országban sincs akkora különbség a munkaszerződésben megállapított heti munkaidő, illetve a tényleges munkaidő között, mint Németországban. A szerződésben rögzített munkaidő heti 37,7 óra, ezzel szemben a németek átlagban 40,4 órát dolgoznak hetente - vélekedett Andor, aki szerint különböző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés