Előfizetői tartalom

Kritikus vélemények érkeztek a kormány mai bejelentéséről (3.)

Portfolio
A kormány kedden fogadta el és szerdán ismertette az egészségügy átalakításának tervezetét. Az ágazat szereplői azonban nem elégedettek teljesen az egészségügyi csomaggal: a Rezidensszövetség szerint a Semmelweis Terv nem állítja meg a magyar egészségügy humánerőforrás katasztrófáját, és a Magyar Orvosi Kamaránál is úgy vélik, hogy a program nem ad megoldást a legégetőbb problémákra.

A részletek Ahogyan arról mai cikkeinkben beszámoltunk, a kormány tegnap elfogadta a Semmelweis Terv szakmai koncepcióját, amely az egészségügy átalakítását célozza. A szerdai bejelentések alapján az alábbi részletek a legfontosabbak: - 1-1,6 millió lakos ellátásáért felelős, térségi egységekre épülő állami egészségszervezési intézményrendszer jön létre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés