Előfizetői tartalom

Eldőlt: jön a "hamburgeradó" Magyarországon!

Portfolio
A kormány döntése értelmében térségi egységekre épülő egészségszervezési intézményrendszert hoznak létre - jelentette be Szócska Miklós, egészségügyért felelős államtitkár a kabinet által elfogadott Semmelweis Tervet ismertető sajtótájékoztatón szerdán, Budapesten az MTI tudósítása szerint. Az is eldőlni látszik, hogy a kormány bevezeti a népegészségügyi termékdíjat, közismertebb nevén a hamburgeradót.

Lesz hamburgeradó A Hírszerző beszámolója szerint a hamburgeradóról szólva Szócska Miklós úgy fogalmazott: már modellezik a népegészségügyi termékdíj formáit, de "nagy valószínűséggel lesz ilyen". A Semmelweis Terv 133 oldalas szakmai koncepciója a forrásteremtés lehetséges eszközei között említi meg az "új, népegészségügyi termékdíj bevezetését". Az új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés