Előfizetői tartalom

Tömeges felmondást terveznek a fiatal orvosok

Portfolio
Január 1-én várhatóan több ezer orvos mondja fel munkaszerződését, ha nem teljesülnek bérköveteléseik - mondta a Magyar Rezidensszövetség elnöke. Papp Magor az InfoRádióban közölte: a felmondóleveleket december 31-ig ügyvédi letétbe helyezik a Magyar Orvosszövetséggel közösen indított akcióhoz csatlakozó orvosok.

December 31-éig letétbe helyezik a felmondásukat a magyar orvosok - jelentette be kedden a Magyar Rezidens Szövetség elnöke. Papp Magor az InfoRádiónak azt mondta: ezzel a markáns akcióval akarják felhívni a döntéshozók figyelmét arra, hogy az egészségügyre nagyobb figyelmet kell fordítani. A felmondás akkor aktiválódik, ha nem születik megegyezés a szervezet és a döntéshozók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés