Előfizetői tartalom

Jön a hamburgeradó, kész a Semmelweis-terv

Portfolio
Elkészült a kibővített Semmelweis-terv, azonban a leginkább várt konkrétumok kimaradtak belőle - írja keddi számában a Magyar Nemzet. Eldőlt azonban - a korábbi bejelentéseknek megfelelően -, hogy létrejön az új állami egészségszervezési intézményrendszer és az anyag a népegészségügyi termékdíjjal is számol (közismertebb nevén hamburgeradó).

Fél év alatt elkészült a Semmelweis-terv végleges változata, azonban a legfontosabb kérdésekre adott válaszok és konkrétumok hiányoznak belőle, így például nem derül ki, hogy: - miként emelkedik az orvosok és ápolók fizetése - mely intézményekben szűnik meg az aktív fekvőbeteg-ellátásSzócska Miklós és Réthelyi Miklós 2010. november 4-én bemutatták a Semmelweis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés