Előfizetői tartalom

Kínában tárgyal Fellegi és több állami cég vezetője

Portfolio
Fellegi Tamás magyar-kínai gazdasági kapcsolatokért felelős kormánybiztosként kínai meghívásra 2011. április 15-e és 22-e között Hongkongban, Pekingben, Shenzhenben és Csungkingban folytat kormányzati szintű tárgyalásokat magas rangú állami vezetőkkel, kínai üzletemberekkel és befektetőkkel - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A delegáció tagja Urbán Zoltán, az MFB vezérigazgató-helyettese, Pleschinger Gyula, az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK) vezérigazgatója, Szarvas Ferenc, a MÁV ZRt. vezérigazgatója és Mendelényi Dániel, a magyar-kínai gazdasági kapcsolatokért felelős kormánybiztosság vezetője.

Fellegi Tamás az út során tárgyal a kínai Kereskedelmi Minisztérium, a Külügyminisztérium, a Vasútügyi Minisztérium, a Közlekedési Minisztérium, a kínai Légügyi Hatóság, a kínai Központi Bank és számos nagyvállalat vezetőivel. A látogatás célja érdemi előrelépések elősegítése a kétoldalú gazdasági-kereskedelmi együttműködés fejlesztésében, a magyar exportlehetőségek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés