Előfizetői tartalom

A régiónk kárára "gazdagodnak" a nyugati államok

Portfolio
2020-ra egymillió egészségügyi állás lesz betöltetlen az Európai Unióban, ez olyan probléma, amelyre közösen kell választ adnunk - jelentette ki John Dalli egészségügyért és fogyasztópolitikáért felelős EU biztos az egészségügyi minisztereinek informális gödöllői ülésének szünetében. Az uniós biztos egyúttal reményét fejezte ki, hogy a dohányzás szigorításáról szóló jogszabály egy hónapon belül megszületik.

Egymillió állás lesz betöltetlen 2011. április 4-5-én Gödöllőn tartják az EU egészségügyi minisztereinek informális ülését, amelynek egyik napirendi pontja a magyar elnökség egészségügyi programjának kiemelt témája: a "Betegutak és a szakemberek életpályája Európában" - emlékeztet a nemzeti erőforrás minisztérium egészségügyért felelős államtitkársága....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés