Előfizetői tartalom

Idén 500 milliárddal csökkenhetnek a vállalkozások adminisztrációs terhei

Portfolio
Az idén összesen 500 milliárd forinttal csökkenhetnek a vállalkozások adminisztrációs terhei, az első, 100 milliárd forintos tehercsökkentő csomagról még e hónapban a nemzetgazdasági tárca előterjesztése alapján dönthet a kormány - közölte Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára hétfőn egy háttérbeszélgetésen az MTI tudósítása szerint.

Az államtitkár elmondta: a második, 400 milliárd forintos csomagról az év végéig születik döntés, ahogyan arról is, hogy kell az egész rendszert átalakítani ahhoz, hogy ne termelődjenek újra a bürokratikus költségek. Az intézkedések részleteiről nem kívánt beszámolni, azt azonban közölte, hogy azok nem okoznak költségvetési bevételkiesést. Hozzátette: ma a vállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés