Előfizetői tartalom

Az államosításnak nincs mindenütt értelme

Portfolio
A kormány egészségpolitikájának egyelőre rejtőzködő eredményeiről nyilatkozott az InfoRádió Aréna című műsorában a Semmelweis Egyetem Menedzserképző Központjának projektvezetője. Sinkó Eszter arról is beszélt, hogy az egészségügyi intézmények államosításának nincs mindenütt értelme, az újrafelosztást és a párhuzamosságok megszüntetését azonban jó ötletnek tartja a közgazdász.

Sokan adtak egy féléves 'laufot' a kormánynak, hogy produkáljon valamit az egészségügyben, de az elvárásoknak nem tudtak megfelelni a kormányzati szereplők - vélekedett Sinkó Eszter az Aréna műsorában. A projektvezető úgy érzi, többféle olvasata is lehet a kabinet aktivitásának az egészségügyben. Az egyik lehetséges változat, ami a szervezetek köreiben is megfogalmazódott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés