Előfizetői tartalom

Spéder Zsolt: kiszámítható családpolitikára van szükség

Portfolio
Kiszámítható családpolitika szükséges ahhoz, hogy emelkedjen a gyermekvállalási kedv Magyarországon - véli a Központi Statisztikai Hivatal Népességtudományi Kutatóintézetének igazgatója, Spéder Zsolt az InfoRádiónak azt mondta: a család melletti munkavállalást is segíteni kell. Kopp Mária, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének tudományos igazgató-helyettese arról beszélt, hogy intézményi fejlesztéseket kellene támogatni.

Kiszámítható és hosszú távú családpolitikai rendszerre van szükség a gyermekvállalási kedv növeléséhez - mondta az InfoRádiónak a Központi Statisztikai Hivatal Népességtudományi Kutatóintézetének igazgatója. Spéder Zsolt közölte: a szociálpolitikai intézményi és a a támogatási rendszer kijelöl egy pályát a gyermekvállalási hajlandóság számára, és erről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés