Előfizetői tartalom

Meglepték a minisztériumot a rezidensek

Portfolio
Az Egészségügyi Minisztérium hajlandó tárgyalni a Magyar Rezidens Szövetség követeléséről, ugyanakkor meglepte őket a szövetség bejelentése, ugyanis legutóbb szombaton egyeztettek velük, és akkor szó sem volt 200, illetve 300 ezer forintos nettó bérigényről - reagált Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár az MR1 Kossuth Rádiónak nyilatkozva Papp Magor korábbi állítására.

Az egészségügyi rendszer 2013-ra összeomolhat az orvos-elvándorlás miatt - figyelmeztetett a Krónikának nyilatkozva Papp Magor, a Magyar Rezidens Szövetség elnöke, aki a Magyar Nemzetben kedden megjelent interjújában több mint százszázalékos béremelést követelt a kezdő orvosoknak és szakorvosoknak.Kapcsolódó cikkünk2011.03.29 08:30 Nettó 200 ezret követelnek a rezidensekHa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés