Előfizetői tartalom

Mentőcsomagot kapnak a háziorvosok

Portfolio
Az egészségügyi rendszer átalakításának részeként ötmilliárd forintos mentőcsomagot kap az alapellátás, e keretből a többi között praxisalapot hívnak életre a házi és a házi gyermekorvosok letelepedésének ösztönzésére - közölte Szócska Miklós a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) gödöllői tanácskozásán, csütörtökön az MTI tudósítása szerint.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyért felelős államtitkára elmondta, hogy az elmúlt időszakban az egészségügyből kivont pénzek miatt szinte polgárháborús állapotok alakultak ki az ágazatban, és hosszú időre van szükség az újraépítéshez. Ennek során a szaktárca vezetése országjáráson tájékozódott a valós helyzetről, jelenleg pedig zajlik a kataszter-felvétel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés