Előfizetői tartalom

Rövidesen dönthetnek a korkedvezményes nyugdíjról és a pénztárakról

Portfolio
A jövő héten egyéni képviselői indítvány formájában kerülhet a parlament elé egy javaslat, amellyel felfüggesztenék a korkedvezményes nyugdíjba vonulás lehetőségét és az a folyamatban lévő ügyekre is vonatkozna - jelezte egy rádióműsorban egy szakaszervezeti vezető a Népszabadság cikke szerint. A lap saját forrásaira hivatkozva arról is ír, hogy az Alkotmánybíróság legközelebb március 21-22-én tárgyalhat a magánnyugdíjpénztári átalakításokról, pontosabban előbb saját, az alkotmány szerint leszűkített hatáskörének értelmezéséről.

Kapcsolódó cikkünk2011.03.03 11:55 Több százezer rokkantra vár behívó - Ez is a nyugdíjreform részeA lap úgy tudja, hogy az alkotmánybírák értelmezése szerint nem sok mozgásteret hagy nekik a módosított alkotmány az ügyben, fogatlan oroszlánhoz hasonlította a helyzetet az egyik forrás. Amennyiben valóban ez a helyzet, akkor nem várható, hogy az Alkotmánybíróság felforgassa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés