FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

Forrong az arab világ - Mi történt eddig?

Portfolio
A tunéziai lázadók valószínűleg nem sejtették, hogy milyen dominót indítanak el a Közel-Keleten. Egyiptomban 18 nap folyamatos tüntetés után Hoszni Mubarak lemondott, Iránban a tiltás ellenére még mindig tüntetnek Ali Hamanei ajatollah ellen, Saleh jemeni elnök bejelentette, hogy 2013-ban távozik az ország éléről, a jordán király új kormányt nevezett ki, Bahreinben pedig ismét felerősödtek a királyi család és az ellenzék közötti vallási feszültségek. Összeállításunkban sorra vesszük, hogy milyen fontosabb események voltak a közelmúltban az arab térség egyes országaiban.

View Protests in Middle East and North Africa in a larger map Algéria Szombaton több ezer felfegyverzett rendőr vonult fel Algírban, hogy megvédje a fővárost a kormányellenes tüntetőktől. Abdelaziz Bouteflika, elnök válaszul erősebb demokráciát és foglalkoztatottság-bővítő intézkedéseket ígért. Hétfőn Mourad Medelci, külügyminiszter jelezte, hogy a 19 éve tartó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés